W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

zaman budax-2
hey hoy . . 
rse-rsenye da lme bieha x update blog ni kan ?
ouh . ok ! korang nak tau tak , kenape bieha da lme x update blog ni ?
sbb nye bieha pening tgok selok belok blog ni  la . sbb tu lme x update . . 
aceceh ! bieha tpu je la .  sebena-benanye bieha malas . ahaks kne tpu :D

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXXOXOXOOXOXO

ok . ! smile ni ha bieha nk tnye korang pena x buad mende nyh :D
1. masuk ke dalam bilik, lupa ape yang nak dibuat, keluar semula, baru ingat semula.
2. masa kecil, lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.
3. masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni--> ♥
4. tutup peti sejuk dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati.
5. cuba 'balance'kan suis lampu antara ON dan OFF.

Written by me at 9:10 PTG | 0 Alien{s}