W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

♥ pelangi hidup ♥
saya rase ramai yang terbace post ni penah tgok pelangi kan . saya pun baru je terserempak dengan CIK PELANGI tadi sbb tu tepikir nak update blog pasal pelangi . :131: da lame saye x jumpe awak CIK PELANGI .. terasa rindu di hati :face9: . banyak cerita yang sye dengar pasal CIK PELANGI . tapi sye ingat satu je :face59: cantek sangat awak tau . kalau boleh saye nak pegang awak , sye nak sentuh awak . tapi awak jauh di ats . :face47:. betul ke CIK PELANGI ni datang nye dari periuk emas ? saye nak tau sangat tau . ==' huh .

Written by me at 2:44 PG | 0 Alien{s}