W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

cool bedroom designs01 Cool Bedroom Designs
wow O_O amazing kan , kalau ade bilik yang cool ni . cik Bie pon teringin sangat nak ade bilik macam gitu sbb bilik yang cik Bie tidur kene kongsi dengan adek ==' adik plax tidur macam orang apa da . . (dei machaaa ) =d . bilik kalau serba biru ni boleh menenangkan mate tapi kalau bilik kat ats ni , bile aquarium tu pecah ? macam mane ek ? kenduri ikan la kite jawabnye. cantek dhoee bilik tu . tpi bukan pilihan cik Bie =D
cool bedroom designs07 Cool Bedroom Designs
yanng ini pulak , kalau korang jakun sbb rumh x de swimming pool . ha ! bngon pagi mandi la beramai-ramai . jangan lupe bawak family k ^^
yang ini mmg jadi kegilaan cik Bie sbb wow cantek banget . tpi hajat nak ade menatang ni x kesampaian ='(
bilik ni cantek tapi cik Bie x tau bilik jenis ape ni =='
bilik ni plax over unik haha . cantek dhoee

Written by me at 9:37 PG | 0 Alien{s}