W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

misschiyouuu
saya nak kenalkan kat korang semua , ni kawan saya , kawan baik saya ^^ . Dia dah pindah sekolah. Sha hari lastkau kat skola , aku tak dapat nak peluk kau , tak dapat cakap kat kau yang aku tak nak kau pindah . Aku pergi kem lima hari , balik kem rase lain sangat sebab kau tak ade........., kelas tak riuh macam selalu, time ni la kiteorang rindu gile kat kau =') . Balik-2 dapat tau yang kawan baik kite coup dengan kawan kite. Balik je skola , aku tros coll kau , tanye kau , kau sihat tak ? oukeyh tak duduk sane ? ti me ni meleleh air mate aku . bile dipikirkan balik cirite hidup kau ni macam cerite dalam novel. Time kau inform kat aku yang kau nak datang skola sebab nak amek barang , aku happy sangat. tengah perikse kau datang, meleleh air mate aku sha T_T . aku rindu sangat dengan kau time tu, sebelum hantar kau balik , aku mintak kat Ying Han tisu , aku takut aku nangis . Btol . kat bawah aku nangis , kau pesan kat utiq JAGE PIJUL TOL TOL . utiq berjurai air mate . depan kereta , aku peluk kau aku cakap jage diri bebaik , aku tengok kau relax je  , yang aku plax tak benti nangis , skali buat status , kau menangis dalam kerete ! BHAHAHAHA


Written by me at 5:52 PG | 0 Alien{s}