W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

awak
Dear stalker , hmmm n kcte x nk ey ? ok , bace sampai habis tao sayang =')
bermula dari 13 Jun 2012 sampailah arini 20 Julai 2012
malam 13 Jun aku dapat call enta sape sengal men call-2 org ney -,- time tu , aq tga gosok bju skola. huishh , x agak-2 call aq , kang tepek sterika kat muke nangis C(= . 

AKU : HELLO !
DIA : HELLO ~
AKU : SAPE NIEYY !?
DIA : SORY SALAH NUMBER
AKU : OK . BYE

SERIOUSLY , AQ X DE MOOD TIME NEEY  SORY BEB !
siap je gosok baju , eh ! hanphone aq ade mesej ^^ingat kan msg org tu , rupenye msg kau -,-
nasib baik time uw aq tga bosan , lau x , jgn harap la aq nk layan segale msg kau. Esoknye petang tu , eh , ! msg kau ag . k fine , aku layan ~ sbb bosan ok ! tuptup kau mintax couple. Sory beb luke ni blom baik da ade pisau ag nak dtg . Aku ingat kau da putus ase , mlm uw kau msg aku agi , esoknye , kau mintax ag . k fine mule-2 aku trime kau ikut hati. Then , lame-2 best sangat dgn kau ^^ tapi knpe pertengahn kite , kau berubah ? kau lain sangat ! aku pelik . mane janji kau nak ubah aku ? nak berubah same-2 ?
aku rindu sgt time first kite coup , best sgt ^^ tapi ? knpe ? knpe berubah biyy ? sampaikan aq berubah hati ? kau tao x ? lpas aku putus dgn ex aku . susah aku nak trime org lain . kalau kau x caye ? g tanye zul . dye pena cakap yg die akan buat aku jatuh hati kat die , itu pun lau dye ingat ag la kan ='(
lpas kau buat hal , tiap-2 mlm kite gado. best kan men gado-2 ! buat menyakitkan hati aq . satu mlm tu , kau mara aq sbb aq IM dgn pk cik aq , lebam mate aq nangis sbb kne mara dgn kau , sbb kau x caye ckp aq ! penat tau x gado ? bnyk kali kite putus , bnyk kali kite langsai problem .tpi x d jodoh gaknye , sampai la mlm ni , aku bosan gile ! kite msg HURM , smpaikan aku rase msg dgn JAB lagi best ! walaupun dye cme abg angkat aku je . aku harap kau faham . aku doakan kau bahagis dgn awek kau . amin ~ 
ASSALAMUALAIKUM

Written by me at 10:46 PG | 0 Alien{s}