W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

***twink***twink**
aww mate sye menawan kan ? ^^

tajuk blog macam yoyo oo je kan .. hurmm story bie sedih la kali ni ^^ tapi still senym *CHILL*
lame right bie x update blog =') rindu kat minah blog bie niey ^^ huy guys to much rindu kat korang =* btau exam kali niey bie blaja gile-2 pnye . bangun tengah malam study O_O// ngantokk woo* bie ingat nak dapatkan best result bak kate pepatah *study biar lepak , result biar gempak* ~_^ tapi bie blaja study sampai lepak result tak gempak <== hurm ! time amek exam scince kertas dua , bie duduk sebela meja cikgu , da siap jawab mate ni menggatal nak tengok cikgu tande kertas science 1. time bie tgok , tepat-2 cikgu tengah tande kertas bie , dalam hati cakap msti aku bnyak betul ni ^^ skalai aku tgok 13/40 <-- sakai habis , bie bengang gile time tgok muke cikgu .. ! ya allah mane la nak sembunyi kan muke ni ? =/ hurm . . belum ibu tersayang tau lagi , dapat die tahu mati bie . . doa-2 kan lahh lappy n handphone bie tak kene rampas agi okey . hope ='(


Written by me at 12:09 PG | 0 Alien{s}