W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

tasya ='(
PMR dah lepas , aku buat paper tanpa kau ='( aku rindu kau sya, rindu sesangat. bukan aku jea kawanII sekelas pun rindu glea kat kau ! apelagi aku. Dalam dewan , port aku depan sekali, terpampang number meja kau . tapi kau ta de . kau tau x ? time exam aku nangis . . Tak lama lagy raya haji , aku nak beraye dengan kau , tapi .... hurm  ta pe.. aku sabar . sya . amik result nanti aku nak jadi orang pertama peluk kau . mesti nanti aku nangis kan =') aku nak luah rindu kat kau . tak ade orang lain dapat ganti kau ! kenapa lahh dugaan ni dia bagi kat aku sya , hari pertama aku gi skola tanpa kau . rasa bosan nak g skola . tak ade function . semua event kiteorg buat tanpa kau ! YA Allah , rindu aku dekat tasya hanya KAU yang tau. Time aku duduk sesorang , aku mesti nangis sebab asyik terbayang kan kau . aku janji lepas kau balik aku da tak buli kau lagi, aku jage kau bebaik eyy.. aku da tak nak gado dengan kau lagi.

Written by me at 5:43 PTG | 0 Alien{s}