W H A T IS L O V E

ENTRY ABOUT LINKS FACEBOOK TWITTER NEWER OLDER +FOLLOW DASH

Raya Raya ! Ehh , Puasa Dulu lahhh
Dua , tiga hantu raya 
Jom talk talk pasal puasa =D

Firstly , nak tanya amacam pantun lima kerat aku ?

nak tau satu rahsia tak ? sebenarnya kan esok kan kan kan PUASA tau =) jangan lupa sahur esok kawan-II . ingat doa puasa lagi tak ?

ni aku ade sediakan sikit 

cerita pasal puasa ni =/ sebenarnya baju raya pun aku dah beli . Temanya rahsia XD . hari sabtu lepas 6/7/2013 sekolah aku buat hari sukan . aku acah-II aktif gitu . pag buta dah bangun gerak pergi seh . sebenarnya takde lah sangat, dalam pukul 7 lebih gitu . aku masuk kawat tau wakil PKBM . kiteorang kawat comel sangat, macam anak patung . KIRI KANAN KIRI KANAN KIRI KANAN KIRI HOIII . semangat lah sangat XD pengetua semue berucap kat depan , aku da macam ikan kering kene sidai kat tetengah padang ._. basahh woo baju =)

*keluar baris

tiba-II ade suare manusia tegur -.-
"bihaa ! kau pergi jumpe cikgu . pelari perempuan 4 kali seratus takde ! "

*dalam hati 
"macam mane lah rupa aku lari dengan babat penoh kat PEHA , BETIS ! "

lepas fikir macam tu , aku terus lari macam orang hilang akal , main sembunyi-II dekat orang ramai sebab taknak cikgu nampak aku =/ terserlah kebengongan aku sekejap . 

sepandai-II tupai melompat , last last cikgu jumpe jugak

*buat muka tak bersalah

"eh cikgu" aku buat muka slumberr kucing
cikgu tanya " awak nak lari tak ? "
"hehe takpe lah cikgu , saye tak boleh =D"

rupe-II nye cikgu tak marah ponn

Written by me at 4:26 PG | 0 Alien{s}

Pulau Langkawi

SECEBIS GARAM NASIHAT

Sebelum memeulakan perjalanan =) kena lah amik tau pasal kereta korang okey =* buat pancit tengah highway jangan datang cari aku 


banyak-banyak pulau , pulau apa yang korang tak pernah pergi ? pulau jowo pernah enggak ? -,- 

An action

Langkawi, officially known as Langkawi, the Jewel of Kedah 
(MalayLangkawi Permata Kedah
is an archipelago of 104 islands in theAndaman Sea, some 30 km off the mainland coast of northwestern Malaysia. The islands are a part of the state of Kedah, which is adjacent to the Thai border. On July 15, 2008, Sultan Abdul Halim of Kedah had consented to the change of name to Langkawi Permata Kedah in conjunction with his Golden Jubilee Celebration. By far the largest of the islands is the eponymous Pulau Langkawi with a population of some 64,792, the only other inhabited island being nearby Pulau Tuba. Langkawi is also an administrative district with the town of Kuah as largest town. Langkawi is a duty-free island.

Let's see some picture

CatchA !
Big Bird Boss

Wow ! Amazing 








WonderFull 

 

Written by me at 6:41 PG | 0 Alien{s}

Dia ='(
Pejam celik pejam celik dah nak 5 bulan arwah meninggal =) tergerak hati aku nak update ='( sebab ahad lepas 14/4/2013 sorang budak sekolah aku meninggal eksiden (Al-Fatihah) . Terus aku teringat kat arwah sebab dia pon meninggal eksiden . Kalau kau ade , aku nak btau kau yang setiap kali aku buat skin baru mesti ade lagu upin ipin yang kite nyanyi kat tepi longkang , masyaallah . sayang seorang kawan tak pernah dapat menandingi kasih sayang seorang kekasih . rindu , ya itu je yang mampu aku ungkap . biar allah bagi tau kat kau yang setiap bait ayat aku tak pernah tinggal nama kau , x pernah tercicir langsung sebab itu tanda aku rindu sangat dekat kau , aku mohon , aku harap aku dapat jmpe kau di al jannah allah . Biar setiap janji dalam masa selama aku jadi sahabat kau terlerai , nanti aku nak cakap kat kau yang terima kasih sangat sebab tinggal kan utiq untuk aku sebelum kau pergi . 


       Apabila kita ingin berteman, janganlah kerana kelebihannya, kerana mungkin satu kelemahan, kau mungkin akan menjauhinya. 

                    Andai kau ingin berteman, janganlah kerana kebaikannya kerana mungkin dengan satu   keburukan, kau akan membencinya.


                   Andai kau ingin sahabat yang satu, janganlah kerana ilmunya. Kerana apabila kita buntu kau mungkin akan menfitnahnya.

Andai kau ingin seorang kawan, janganlah kerana sifat cerianya kerana andai dia tak pandai menceriakan, kau mungkin akan menyalahinya.

Andai kau seorang sahabat.. terimalah dia seadanya, kerana dia seorang sahabat yang hanya manusia biasa. Jangan diharapkan semuanya sempurna kerana kau juga tidak sempurna.

*sorry kak aada syada curi ayat =')

aku akan cuba jadi seikhlas ikhlas sahabat buat kau 

alfatihah buat arwah nur isba natashya bnti idris 



Written by me at 6:34 PG | 0 Alien{s}

pulau tioman ?
KORANG TAU KAN DAH BERKURUN AKU TAK UPDATE *nampak tak aku tengah tipu ?

okeyy dah ade kat sini ni aku nak ajak story pasal PULAU TIOMAN =) korang penah jejak tak ? aku penah tapi mase tu umur baru 4 tahun kot kalau tak salah 

JOM TERJAH GAMBAR JAP







 


JOM PERGI =3 erggg sakit hati tengok gambar ni . ye lah mase aku pergi dulu bebudak lagi mane lah pandai nak menghargai kan ='(

VISIT TIOMAN RESORT HERE  http://www.berjayahotel.com/tioman/

ASSALAMUALAIKUM ILOVE U =*




Written by me at 4:48 PG | 0 Alien{s}

birthday owner blog
20.01.1997 terlahir lagi insan bernama manusia yang menyemak lagi kat dunia . salah satunye aku ler =3 dasar menyemak betulkan ! Betapa kuatnya aku , berjuta-juta sperms yang berenang , aku jugak yang menang -_- . pandai kan aku berenang katak je kot . meh sini dengar coretan kata kasih aku .
 dari utiq
dari ibu ayah adik
Lepas aku diberanakkan , ehhh ! salah dioperate kan . aku anak operate tau bukan normal , see betapa bangge nye aku sebagai anak operate . okeyy masa nak bagi name kat aku tu ibu aku cadangkan nama aku AISHAH NABIHA tapi ayah aku tersalah tulis jadi AISAH NABIHA . nampak tak kelainnannye tu -,- tak ape , aku bannge =3 . start dari artitu mula lah perjalanan hidup seorang insan bername aku . aku start sekolah umo 4 tahun  . sebab tu lah sekarang form 4 time tengok buku je dah muak =P . umo 5 tahun aku dimasukkan ke tadika cina , dua tahun berturut-turut aku duduk terperap dalam sekolah tu. . mandi cikgu mandikan makan cikgu hidang kan . dan aku pelik sampai sekarang kenapa bilik air dia bau macam sebelas bulan tak basuh -,- busuk sebusuk busuk busuknya  and kepelik pelik dia sebenarnya dalam bilik air tu ada sabun wangi pulakk tu --'' masuk ke  alam sekolah rendah , aku sekolah SJK(C) MING TERK aku tak rase tu sekolah pon tapi aku rase tempat penyeksaan terhebat dekat area GELANG PATAH. sebab ape ? sebab mase darjah 4 kau tanye lah telapak tangan aku ni , isnin sampai jumaat memang fullamak kena sebat dan sebab-II nye , tak bawak buku , tak siap homework , tak tak dan tak . aku jadi cikgu nanti aku nak cari cikgu tu T_T kasi putus kepala dia . wahahahaha . ketawa jin sekejap . naik darjah 5 and 6 aku kurang kene pukul sebab ape pon enta la . naik sekolah menengan itu yang mak bapak zaman sekarang takut . takut terengaruh dengan kawan . right =3 insyaallah demi ayah ibu , aku tak buat semua bende gila tu . naik form three aku belajar brbrtul akhirnya alhamdulillah. walau pon tak straight A's tapi aku dapat 5A 3B and sekrang form4 , aku dapat kelas PA . korang nak tau , add math dengan subjek PA memang haram tak masuk kepala aku =3 . tahun 2013 ni birtday aku boleh tahan meriah sebab same tarikh birthday dengan ibu aku katanya =3 atas tu lah hadiah nye , hamster ada 2 sekor jantan sekor betina . aku punya malas nak update blog sampai hamster tu dah beranak 5 , aku rase anak tu anak luar nikah la , sebab dieorang kan kawin dulu tapi tak nikah kan kan kan ? =3

Written by me at 3:11 PG | 0 Alien{s}